Vaatiiko asiakkaasi verkkolaskua? Lue verkkolaskutuksen perusteet tästä

Haluaako yritysasiakkaasi vastaanottaa laskunsa verkkolaskuina? Käymme läpi verkkolaskutuksen perusteet ja kerromme, miten siirryt sähköiseen laskutukseen ja lähetät verkkolaskut helposti Holvista.

 

7 syytä, miksi yrityksesi ei elätä sinua

Olet hypännyt rohkeasti yrittäjyyteen, mutta jotenkin homma ei vain tunnu toimivan? Vaikka asiakkaita ja tilauksia kyllä tulee, tarvitset edelleen vanhempiesi rahalähetyksiä tai saat leivän pöytään juuri ja juuri starttirahan turvin?

Tulorekisteri astuu voimaan 2019 – mitä se tarkoittaa yrittäjälle?

Tulorekisteri tulee voimaan 1.1.2019 ja sen toiminta laajenee vuoden 2020 alusta alkaen. Mitä se tarkoittaa yrittäjille ja miten varautua siihen?

Yrittäjä, tarvitsetko tulevaisuudessa kirjanpitäjää?

Sähköinen kirjanpito on tätä päivää. Se mahdollistaa paljon kustannustehokkaamman taloushallinnon kuin perinteiset kirjanpitomenetelmät. Mutta mitä sähköinen kirjanpito oikeastaan on ja miten se vaikuttaa yrittäjän taloudenhallintaan?

Suoraa puhetta rahasta Holvi Podcastissa

Holvin podcastin viimeisessä jaksossa puhutaan kiertelemättä rahasta.

Näin lisäät laskutettavan työn määrää

Yrittäjänä aikaasi kuluu moniin muihin tehtäviin kuin itse laskutettavaan työhön. Jos haluat nostaa ansiotasoasi, yksi tapa on tehostaa rutiinihommia ja keskittyä enemmän työhön, josta sinulle maksetaan. Tässä kolme tapaa, miten lisäät työaikaasi.

Uuden oppiminen on yrittäjyyden elinehto – kuuntele podcast!

Yhdeksännessä Holvin podcast-jaksossa aiheena on uuden omaksuminen ja mitä siitä voi parhaimmillaan seurata.

Saavuta tavoitteesi yrittäjänä – Miksi projektisi epäonnistuvat ja miten korjaat tilanteen

Kuulostaako seuraava ilmiö tutulta? Asetat itsellesi tavoitteen, mutta parin viikon tai kuukauden kuluttua huomaat, ettet ole edistynyt lainkaan. Suunnittelemassasi blogissa ei ole ensimmäistäkään postausta, keksimäsi tuotteen kehitys ei ole liikahtanutkaan eteenpäin tai kunnianhimoinen suunnitelmasi ryhtyä urheilemaan enemmän ei ole muuttunut sanoista teoiksi. Tähän on syy: et luultavasti asettanut tavoitteita oikein.

Savisisko ja käsityöyrittäjä digimaailmassa – kuuntele podcast!

Podcastimme kahdeksas jakso on nyt ulkona. Kuuntele yhden Holvi-yrittäjän tarina!

Pienyrittäjän digimarkkinointi – markkinointisparraaja Karoliina Behm jakaa vinkkinsä

Yrittäjät ovat intohimoisia oman tekemisensä suhteen. He haluavat keskittyä työhönsä ja asiakkaisiinsa, mutta tiettyjä töitä ei pääse pakoon: yleensä taloushallintoa ja markkinointia on tehtävä, jotta yritys pysyy pystyssä. Kun ne vähemmän mieluisat tehtävät tekee mahdollisimman tehokkaasti, jää aikaa enemmän itse työn toteuttamiseen. Digiyrittäjä ja some-sparraaja Karolina Behm jakaa omat vinkkinsä, miten pienyrittäjä hoitaa markkinoinnin tehokkaasti digikanavia hyödyntämällä.