Pienyrittäjän stressi – mikä avuksi?

Stressi vaanii pienyrittäjää. Varsinkin yksinyrittäjä on vastuussa kaikesta yksin. Vaikka työkavereita olisi, yrittäjä kokee olevansa korvaamaton ja viime kädessä vastuussa yrityksestä. Työ on ihanaa ja palkitsevaa, siksihän siihen on ryhdytty. Mutta samalla se vie liikaa aikaa, eikä irrottautuminen työstä onnistu edes lomalla, jos sellaista nyt edes raaskii pitää. Kuulostaako tutulta?

Holvin uusi podcast yrittäjyydestä alkaa

Holvin uusi podcast alkaa! Podcastin juontaa suosittu bloggaaja ja sarjayrittäjä Natalia “Nata” Salmela. Nata on monelle tuttu WTD-blogista ja reteästä asenteesta – tässä podcastissa ei pelätä tarttua myös niihin aiheisiin, joita monesti vähän arastellaan.

Kun perinteinen pankki ei riitä: Gorilla BBQ kasvoi harrastuksesta liiketoiminnaksi

Mitä tapahtuu, kun pelkät leppoisat eläkepäivät eivät maistukaan ja yrittäjyys vie vielä kerran mukanaan? Gorilla BBQ:n perustaja Hjalte Karlsson kertoo, miten barbecue-harrastus muuttui liiketoiminnaksi.

Laskun tekeminen voi olla helppoa – lataa ilmainen laskupohja

Aika lähettää ensimmäinen lasku? Mielessäsi pyörii varmaan monia kysymyksiä. Mitä kaikkea laskulla oikein pitää olla? Monta päivää voin laittaa maksuajaksi? Mitä muuta kannattaa ottaa huomioon? Käymme tässä tekstissä läpi käytännöllisesti, miten luot laskun joko itse tai laskutusohjelmalla ja mitä kaikkea mahdollista laskuttamisessa pitää ottaa huomioon.

Mitä yrittäjien haasteita Holvi on ratkaissut? Yrittäjät kertovat kokemuksiaan Holvista

Monet erilaiset yrittäjät käyttävät Holvia apuna yritystoiminnan päivittäisissä rutiineissa ja taloudenhallinnan tehostamisessa. Lue, mitä pienyrittäjien ongelmia Holvi on ratkaissut ja mitä Holvi-yrittäjät sanovat kokemuksistaan Holvin käytöstä!

Moderni yrittäjyys myllää taksialaa – Uber-Timo

Perinteinen taksiala on murroksen edessä. Rohkeimmat ovat ottaneet uudet toimintatavat avosylin vastaan ja hyödyntävät moderneja työkaluja yritystoiminnan pyörittämisessä omilla ehdoillaan. Oletko jo kuullut uuden ajan taksikuljettajasta Uber-Timosta?

Sivutoiminen yrittäjyys – toteuta intohimoasi palkkatyön ohessa

Jos oman yritystoiminnan aloittaminen kutkuttaa, mutta epäröit, miten lähteä liikkeelle ja yhdistää oma yritystoiminta palkkatyön rinnalle, tämä teksti on sinulle. Sivutoiminen yrittäjyys on helppo tapa lähteä liikkeelle. Lue vinkkimme ja uskalla yrittää.

Naisyrittäjä, 30: Miten yhdistää yrittäjyys ja lastenhankinta?

Yrittäjyyden ja perheenlisäyksen haastava yhdistelmä askarruttaa erityisesti naisyrittäjiä. Tämä kirjoitus on yhden pienyrittäjän näkemys pohdinnoista ja neuvoista, joita kolmekymppinen naisyrittäjä saattaa kohdata.

Pienyrittäjä, oletko valmistautunut GDPR:ään?

Jokainen yrittäjä on jo varmasti kuullut 25.5.2018 voimaan astuvasta GDPR:stä eli EU:n uudesta tietosuoja-asetuksesta nimeltä General Data Protection Regulation. Asetus vaikuttaa lähes kaikkiin yrityksiin, ja moni pienyrittäjä onkin kauhistunut uudistusta ja mahdollisia sanktioita.

Pienyrittäjä ja verkostoituminen – näin rakennat toimivan verkoston

Verkostot ovat elintärkeitä ammatilliselle menestyksellesi yrittäjänä. Kun olet hyvin verkostoitunut, löydät helpommin asiakkaita ja yhteistyökumppaneita ja ongelmatilanteissa myös avunsaanti on helpompaa. Monissa pienyrittäjän arkisissa tilanteissa kattavasta verkostosta on suuri apu. Poimi tästä talteen vinkit, miten rakennat tehokkaasti kattavan verkoston ja pidät yllä ammatillisia suhteita.